Maçanet de Cabrenys

[entrada en procés de construcció]

A l’església de Sant Martí de Maçanet de Cabrenys -d’origen romànic amb molts afegitons posteriors- les intervencions de Sadurní Brunet es van centrar en la pràctica totalitat dels espais devocionals que disposava: l’altar Major, el de la Pietat, el de la Puríssima, el del Rosari i el baptisteri. Amb tot, podríem parlar més d’una operació de cirurgia d’embelliment, d’actualització i d’acabats més que no pas de reformes radicals o de recuperar elements pre-existents. És un bon exemple d’espais de culte que havien pogut restablir la normalitat en el seu funcionament però necessitaven anar recuperant l’esplendor ornamental que els feligresos demandaven.

Una resposta a “Maçanet de Cabrenys

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s