Logotips i cartells

Per tal d’ampliar el seu reconeixement i obtenir més recursos, Brunet també es va presentar a un concurs del cartell de Fires de Sant Narcís (Girona) i a un altre per dissenyar nous logotips de la Generalitat de Catalunya. Com a curiositat, es pot esmentar que feia servir l’argúcia d’enviar-los des de l’adreça del seu taller i de la del domicili amb noms diferents, per així poder presentar dos models per separat.

Els cartells estan compostos a partir de motius florals, volutes, parelles d’angelets, escuts i fragments detallats de la ciutat de Girona, amb un cert carregament visual poc adequat per a un cartell. Pel que fa als anagrames, l’un, amb la triple simbologia de la silueta de les muntanyes de Montserrat, el barret frigi (possible precedent de la barretina catalana) i l’escut amb la senyera, i, l’altre, una mica més ajustat i sintètic, tampoc no poden evitar del tot aquesta tendència ornamental pròpia d’un decorador poc avesat a la concreció semàntica del disseny gràfic. En cap de les convocatòries no va obtenir recompensa, i els intents es van convertir en episodis puntuals que no repetiria.

Una resposta a “Logotips i cartells

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s