Composició amb material fotogràfic del Fons Sadurní Brunet Pi, 2018 (ACGAX. Col·lecció d’imatges de l’ACGAX. Autor: Quim Roca)

Vídeo promocional

Vídeo promocional del projecte d’investigació sobre Sadurní Brunet Pi impulsat per l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

El resultat s’ha materialitzat en tres plataformes de difusió:

1_ Sadurní Brunet. Registre i sensibilitat; una mostra que pretén ser una primera aproximació a la seva vessant fotogràfica i es desplega en dos episodis consecutius: del 19 de febrer al 13 de maig, amb un compendi representatiu de diversos àmbits temàtics, i del 19 de maig al 19 d’agost, amb una selecció específica de retrats (Sala d’actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, del 19 de febrer al 19 d’agost).

2_ Sadurní Brunet: interiorista, dissenyador, fotògraf i ‘constructor de cielos’; una exposició que proposa una aproximació integral a la seva trajectòria, a partir d’una selecció de les 3.802 imatges i 1.220 dibuixos del fons que custodia l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa (Sala Oberta del Museu de la Garrotxa, del 19 de maig al 19 d’agost).

3_ http://www.sadurnibrunet.com; l’espai web que recull de forma ordenada tots els continguts derivats del procés d’investigació i, a més, ofereix la possibilitat d’afegir nous continguts, ampliar la difusió i fixar-los més enllà de presentacions puntuals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s